MAI MULT DE 80 ANI DE EXCELENȚĂ ȘI TRADIȚIE

Cel mai mare producător român de semifabricate din alamă, bronz și cupru.

LAROMET este activ pe piață încă din 1938. Astăzi suntem cel mai mare producător de semifabricate din alamă, bronz și cupru din România, având clienți și pe multe piețe internaționale.

Am parcurs un drum lung, marcat de provocări și oportunități, am învățat din toate, crescând împreună cu piața. Avem o experiență îndelungată în prelucrarea cuprului și a aliajelor sale, precum și resurse calificate cu cunoștințe dobândite în cursul multor ani de experiență practică.

Cert este că în mai mult de 80 de ani de activitate, am ajuns să înțelegem piața, nevoile și standardele de calitate, devenind un partener de încredere pentru clienții nostri. Avem relații îndelungate cu o gamă largă de clienți exigenți din diverse industrii, clienți care își bazează activitatea pe calitatea și pe profesionalismul nostru. LAROMET pune pe primul plan satisfacerea cerințelor clienților, fiind permanent preocupat de calitatea și diversitatea produselor și serviciilor oferite.

La începutul anului 1999, pachetul majoritar de acţiuni a fost preluat de firma TRIP MATERIALS AG, astfel încât, datorită şi prezenţei altor acţionari privaţi minoritari, procentul de acţiuni deţinute de stat a coborât până la puţin peste 18%.

Viziune

Ne impunem prin profesionalism și prin excelența produselor și serviciilor oferite, consolidând poziția noastră în relația cu clienții actuali, devenind prima alegere pentru produsele din alamă, bronz și cupru.

Construim parteneriate de lungă durată cu toți colaboratorii noștri, bazate pe încredere, implicare, flexibilitate și standarde înalte de calitate, din dorința de a ne dezvolta și de a performa împreună.

Misiune

Misiunea noastră este să răspundem perfect solicitărilor clienților prin implicarea angajaților noștri, prin soluții tehnologice adaptate și personalizate fiecărui client și prin gama de produse și servicii oferite.

Acordăm prioritate cerințelor speciale ale clientilor noștri: produse, tipuri de aliaje, dimensiuni, cantități, termene de livrare. Sustenabilitatea este modelul de bază al afacerii noastre. Acordăm o atenție deosebită utilizării durabile a resurselor.

Valori

ORIENTARE CĂTRE CLIENT
Clienții noștri sunt “parteneri de afaceri pe termen lung”, iar LAROMET este un partener de încredere

CALITATE
Susținem o cultură organizațională care prețuieste calitatea și ne stabilim obiective pe baza acestei valori

INTEGRITATE
Etică profesională și disciplina muncii

PARTENERIAT DE ÎNCREDERE
Încrederea partenerilor de afaceri, a personalului propriu și a celorlalte părți interesate este o componentă principală a dezvoltării organizației noastre

ADAPTABILITATE, FLEXIBILITATE ȘI INOVAȚIE
Stimulăm inovația continuă structurând organizația pentru a asigura flexibilitatea producției – soluții adaptate cerințelor clienților

SUSTENABILITATE
82% din materiile prime utilizate provin din surse reciclabile
Urmărim reducerea impactului asupra mediului

ECHIPĂ
Respect, cooperare și comunicare continuă

DIVERSITATE ȘI INCLUZIUNE
Aducem împreună oameni care provin din medii culturale și sociale variate, din generații diferite